Mialkó Zsuzsanna Lilla
1.Dan


A nevem Mialkó Zsuzsanna Lilla, 2010 szeptemberében találkoztam a Shotokan karatéval, mely már az első edzésen magával ragadott. 2011-ben belekóstoltam a versenyzésbe, ahol mai napig bontogatom szárnyaimat, mind formagyakorlatban, mind küzdelemben. Számos hazai és nemzetközi versenyen vehettem részt az évek során, ahonnan szinte mindig dobogós helyezéssel térhettem haza. Legragyogóbb érmeim a WUKF világbajnokságon nyert bronzérmek egyéni – és csapatküzdelemben. Máig 45 érmet szereztem: 24 arany, 10 ezüst, 11 bronz.

2017 nyarán beért 7 év munkájának gyümölcse, megszereztem a fekete övet, levizsgáztam 1. Dan fokozatra az S.K.I.F. központi nyári edzőtáborában, Velencén, Manabu Murakami japán mester előtt.

Edzői szakképesítéssel rendelkezem, melyet a Budapesti Sportszövetségek Uniója, illetve a TF képzésén szereztem. Több éve foglalkozom a kezdő és haladó karatékákkal, illetve tavaly óta óvodásoknak tartok mozgásfejlesztő foglalkozásokat a karate mozgásanyaga által. Minden alkalommal a gyerkőcök csodájára járok a végtelen szeretetükért, lelkesedésükért, kíváncsiságukért és tudásszomjukért. Csodálatos megtapasztalni, ahogy edzésről edzésre megnyílnak, ügyesednek és igazi csapattá, már-már kis családdá kovácsolódnak.

Hosszútávú célom az utánpótlás nevelés, hogy minél több gyermek átélhesse a karate által való fejlődést lelki-, fizikai- és mentális síkon egyaránt.


 

Szántó Dóra
1.Dan


Szántó Dóra vagyok, 1990. július 19-én születtem Keszthelyen. Tanulmányaimat a Gyenesdiási Általános Iskolában kezdtem. Középiskolai tanulmányaimat a Vajda János Gimnáziumban folytattam, majd ezt követően 2009 szeptemberében a keszthelyi Pannon Egyetemre szereztem felvételt.

A Shotokan Karatéval az egyetem megkezdésével egy időben találkoztam, ugyanis abban az évben indult a Balatonszentgyörgy Shotokan Karate Egyesület (jelenleg Zen Shotokan Karate Egyesület) harcművészeti oktatása. Harcművészeti pályafutásomat ennél az egyesületnél kezdtem el és azóta is itt űzöm.
A kezdetektől lehetőségem volt versenyeken is részt venni, mind formagyakorlatban, mind küzdelemben. Eddigi versenyeim során 21 érmet
(8 arany, 5 ezüst és 8 bronz) sikerült szereznem.  2012-ben a Balatonszentgyörgyi óvodában tartottam karate edzéseket.

8 év után, 2017 nyarán Velencén az S.K.I.F. központi nyári edzőtáborában megszereztem a fekete övet, levizsgáztam 1. Dan fokozatra Manabu Murakami japán mester előtt.

Az elmúlt évek során a Shotokan Karate az életem részévé vált.